Sunday, September 25, 2011

This is my Neverland, :)

Assalamulaikum :)

Been procrastinating dengan blog ni jugak, sorry *bows down*
Hehe alhamdulillah, baru two weeks dekat Shah Alam, okay laa.
Rindu kat Segamat tu mesti adaa.
Lebih kurang sama je, just kat SA ni banyak giler bukit :O

And aku rasa aku makin hitam sejak g kelas ni.
Mungkin sbb dkt Segamat banyak bumbung lau dari bangunan nak ke bangunan laen.
Kat SA memang terbuka :b
Ye aku kena bersyukur, sebab sinaran matahari itu sumber vitamin D. 
:)

Dekat fakulti Business Mgt ni macam da jadi markas budak2 Segamat da.
Kira da memang rasa kat Segamat, cuz mostly dorang dapat SA jugak.

Haha , I-City tak dapat pergy lagy,
bole jalan kaki je. :p

Takpela, yang penting kat sini senang giler nak dapat ChocBlog,
kat kantin makan tu suda ade, :))

My roommate is my ex-schoolmate too.
I went to register with her, so memang tros dapat bilik same la. 
But she's taking Islamic Banking, whilst mine is Economics.
Luckily we're in the same faculty, so mostly we travel together to class la. 


3 comments: