Monday, December 27, 2010

Grrr Lego Lego LEGO!

Gerrrram!

Hee gedik nakk bnda ni ..
Lea tambah2 lego lagy, comel!
Unlike Lomocams like Holga or Diana F+, diz one is digital.
So no need to buy any film.
Just snap, and upload 'em to the PC.

Tapi sape yang da ade fon mahal 5megapixels & above
takpaya la beli..
Lego ni holds 3mp je.
But for those ske gak, beli laa.
TAPI jangan tunjuk depan aku!
*jelez*

OHH Pink ku!
Gmb dye not bad, :)





*The photos are taken from here. * :)

9 comments:

  1. waah.. CANTIKlawa.... (mase ternampak header baru tu) ;)

    *KOOL la LEGO tu!! 1st time nampak hehee

    ReplyDelete
  2. YOUsoF

    > HAHA U tawu np kite niat nk tkr banner? cuz kuc tu kite tkut ade kne mgena ngn copyrite mne2 org ke, xmntak izin lak tu. :P

    seeee LEGO tuu glr comel!! puas la kut evn 3mp je, dari kite xde kam langsung. :)

    ReplyDelete
  3. Oh camtu ke... ingatkan tu mmg kucing U sendiri..


    sangat² comel! abes yang haritu bukan kamera kah namenye Cik Fariha uit..

    ReplyDelete
  4. YOUsoF

    > nope, kita ni mne la rti edit2 cam org tu. =='

    yg aritu polaroid la, :P

    ReplyDelete
  5. *menjelir lidah*
    gambar dia pun comel² jek kot..

    still boleh dpat hasil gambar yang cantik jugak kan.. jage leklok ye.

    ReplyDelete
  6. huhu polaroid tu nak wat sewa kot, dri tbengkalai cm tu je. insyaAllah..

    ReplyDelete
  7. ha bagus gak idea tu. nanti nak try sewa gak la.. ;P

    ReplyDelete
  8. i haven't bought it yet la dey! :PP

    ReplyDelete